FBS Marine Service

Wij zijn naast een universele bedrijfsvoertuigengarage ook gespecialiseerd in het onderhoud van binnen- en buitenboordmotoren. Goed jaarlijks onderhoud van uw binnen- of buitenboordmotor is zeer belangrijk en voorkomt eventuele problemen in de toekomst.

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw buitenboordmotor kunnen wij al voor u verzorgen voor €95,00 inclusief btw (t/m 20 PK).

Wij controleren uw buitenboordmotor op de volgende punten en voeren de volgende werkzaamheden uit:

  • Motor en staartolie verversen (inbegrepen in beurtprijs, filter tegen meerprijs)
  • Smeerpunten doorsmeren
  • Brandstof controleren
  • Ontsteking controleren
  • Koelsysteem visueel controleren
  • Anoden controleren
  • Proefdraaien en controleren op onregelmatigheden

Mocht er tijdens de onderhoudsbeurt blijken dat er extra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden zullen wij dit eerst met u bespreken. Voor ongestoord vaarplezier, adviseren wij minimaal 1x per jaar een onderhoudsbeurt!

Het ontstaan van FBS Marine Service
Wij zijn een aantal jaren geleden begonnen met het onderhoud aan buitenboordmotoren van defensie waarvoor onze medewerkers een gespecialiseerde opleiding hebben gevolgd. Wij kunnen daarom met zekerheid zeggen dat uw binnen- of buitenboordmotor bij onze goed opgeleide monteurs in goede handen is.

FBS Marine Service
Jeroen Rigtering

Afspraak maken?

Is uw bedrijfsvoertuig aan periodiek onderhoud toe of wilt u een afspraak maken voor APK, reparatie, keuring of een prijsopgave? Bel dan naar onderstaand telefoonnummer, stuur een e-mail of vul het afspraakformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Jeroen Rigtering

Receptionist/storingscoördinator

Andere diensten van FBS Bedrijfswagenservice

Nieuws

Project
Van Hoof Transport

Nieuwe DAF 8×2 bakwagen met X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier

DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken
Nieuws

NIEUW: FBS dealer Green Energy Mobile Solar

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen… FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro.
Nieuws

Nieuwe Manager Projecten FBS

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006