Reparatie en onderhoud

Ooit begonnen als reparatie en onderhoudswerkplaats van Installatiebedrijf Hamer is FBS Bedrijfswagenservice de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een volwassen wagenparkbeheerder die een breed skala aan bedrijfsvoertuigen voor een grote klantenkring onderhoud en repareert.

Vrachtwagens en aanhangers maar ook busjes, vorkheftrucks, minigraafmachines, mobiele kranen en bijvoorbeeld campers worden door ons  onderhouden.

Reparatie op locatie en onderweg

Naast reparatie op onze eigen locatie aan de HogeKampweg 10 in Apeldoorn repareren wij ook op locatie. Met onze compleet uitgeruste servicetruck kunnen wij overal vrijwel alles repareren. Ook buiten werktijd!

Reparatie & Onderhoud
Jeroen Rigtering

Afspraak maken?

Is uw bedrijfsvoertuig aan periodiek onderhoud toe of wilt u een afspraak maken voor APK, reparatie, keuring of een prijsopgave? Bel dan naar onderstaand telefoonnummer, stuur een e-mail of vul het afspraakformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Jeroen Rigtering

Receptionist/storingscoördinator

Andere diensten van FBS Bedrijfswagenservice

Nieuws

Project

DAF XF 480 FTN 6×2 trekker, met een HIAB X-HiPro 638E-6 kraan en afzetbare laadbak

DAF XF 480 FTN 6x2 trekker, uitgerust met een HIAB X-HiPro 638E-6 kraan en een afzetbare laadbak voor Sankoo Machineverkoop, verhuur en service.
Project

DAF XF 480 FAN (NGD) bakwagen met HIAB X-HiPro 558EP-6 en open laadbak voor Willem op Wielen

Een tijdje geleden hebben wij een prachtige DAF XF 480 FAN (NGD) bakwagen met HIAB X-HiPro 558EP-6 en open laadbak afgeleverd aan Willem op Wielen!
Project

Succesvolle montage van hydrauliekset op Elektrische Volvo van Liftcase

Installatie van een complete hydrauliekset op een Volvo FM Electric, inclusief een passende pomp voor op de PTO, een 200-liter aluminium tank, en alle andere componenten van de kit, zoals ventielen, filters, hydrauliekslangen en cabinebediening.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006