Reparatie en onderhoud

Ooit begonnen als reparatie en onderhoudswerkplaats van Installatiebedrijf Hamer is FBS Bedrijfswagenservice de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een volwassen wagenparkbeheerder die een breed skala aan bedrijfsvoertuigen voor een grote klantenkring onderhoud en repareert.

Vrachtwagens en aanhangers maar ook busjes, vorkheftrucks, minigraafmachines, mobiele kranen en bijvoorbeeld campers worden door ons  onderhouden.

Reparatie op locatie en onderweg

Naast reparatie op onze eigen locatie aan de HogeKampweg 10 in Apeldoorn repareren wij ook op locatie. Met onze compleet uitgeruste servicetruck kunnen wij overal vrijwel alles repareren. Ook buiten werktijd!

Reparatie & Onderhoud
Jeroen Rigtering

Afspraak maken?

Is uw bedrijfsvoertuig aan periodiek onderhoud toe of wilt u een afspraak maken voor APK, reparatie, keuring of een prijsopgave? Bel dan naar onderstaand telefoonnummer, stuur een e-mail of vul het afspraakformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Jeroen Rigtering

Receptionist/storingscoördinator

Andere diensten van FBS Bedrijfswagenservice

Nieuws

Project
Scania R530B8x4*4NA

Scania R530B8x4*4NA

Scania R530B8x4*4NA met 30 tons haakarmsysteem voor OOSTT te Rijssen
Project

DAF XF.480 FTN (NGD) 6×2 trekker

DAF XF.480 FTN (NGD) 6x2 trekker met Hiab X-HiPro658EP-6 autolaadkraan voor Kisjes Transport & Verhuur.
Nieuws

Opnamen RLT Transportwereld

Vandaag maakt RTL Transportwereld opnamen voor een item over een nieuw soort zonnepanelen voor vrachtwagens en busjes die wij sinds kort exclusief monteren. De panelen zijn bijzonder omdat ze ongekend flexibel en slagvast zijn, een hoge opbrengst hebben en houden en 25 jaar meegaan.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006