Slider 2
Slider 1
Slider 3
Slider 4

Bekijk alle items van RTL Transportwereld hier terug

Bekijk alle items van RTL Transportwereld hier terug 25 mei 2021
Afgelopen week is het laatste item over de FOJA Groep uitgezonden op RTL Transportwereld. In een reeks van zes items ging presentator Allard Kalff op bezoek bij de FOJA Groep en haar dochtermaatschappijen.
 
In het eerste item van RTL Transportwereld ging Allard langs bij de holding waar alles om draai, de FOJA Groep. In het tweede item kwam ContrAll aan bod. Allard en directeur van ContrAll Hans Heerema, namen een kijkje bij een innovatief tankstation dat door ContrAll is gerealiseerd. Wat komt er allemaal kijken bij de bouw van zo’n tankstation? Na ContrAll was FBS Bedrijfswagenservice aan de beurt. Allard bezocht de garage, sprak over de lange levertijden van vrachtwagens en hoe FBS hier mee omgaat en ging kijken bij de nieuwbouw van FBS.
 
Het vierde item ging over Hamer. Het verleden, heden en de toekomst kwam aan bod. Ook laat Algemeen Directeur Fons Jans een vrachtwagen zien die gebruikt wordt voor het omkleuren van tankstations. Wat maakt Hamer anders dan haar concurrenten? Dat wordt in dit item uitgelegd!
 
Bij Jans Uitzendbureau en Trainingen ging Allard samen met praktijkcoördinator Wilfred Ensing naar het NewTechPark om te kijken bij een workshop over techniek voor scholieren. Ook gingen ze op bezoek bij drie BBL leerlingen binnen de FOJA Groep worden begeleid door Wilfred.
 
Het Hamer Rally Team mocht de reeks afsluiten. Allard ging met het team mee naar een testdag. In het Hamer Rally Team komen niet alleen alle expertises van alle divisies van de FOJA Groep samen maar ook plezier, actie en familie. Ook laten we in dit item zien waarom astronaut Andre Kuipers zich aan het team heeft verbonden.
 
Alle items zijn nu terug te kijken op ons YouTubekanaal.
 
Bekijk hier het item van FBS:
 

Laatste projecten

GINAF 8x4 met HIAB Multilift
In opdracht van Bakker Bedrijfswagens B.V. hebben wij deze fraaie GINAF 8x4 voorzien van een 30 tons HIAB Multilift. De wagen is voorzien van een Multilift Ultima 30S61 haakarmsysteem. Verder is wagen voorzien van RVS kisten en nettenbak. >> LEES
DAF XF 530 FAX trekker/bakwagen
Nieuw op voorraad DAF XF 530 FAX trekker/bakwagen.  Deze bakwagen is voorzien van een HIAB 1058 E8 X-HiPro. De kraan is JIB voorbereid en heeft een standaard bereik van 19,70 meter. De DAF is voorzien van zowel schuifschotel als een vangmuil... >> LEES
Scania R500 8x2 bakwagen + Effer 955 8S autolaadkraan
Gisteren hebben we voor het eerst gedraaid met deze nieuwe Scania R500 8x2 bakwagen met een Effer 955 8S autolaadkraan tevens voorzien van Jib 6S en een lier.Het gaat om een volledig luchtgeveerde bakwagen met een lage vloerhoogte (ca.1060mm). De l... >> LEES
> PROJECTARCHIEF

Laatste nieuws

Afgelopen week is het laatste item over de FOJA Groep uitgezonden op RTL Transportwereld.... >> LEES
Afgelopen zondag waren wij te zien in het programma RTL Transportwereld! In een r... >> LEES
In een reeks van zes items gaat RTL Transportwereld op bezoek bij de FOJA Groep, onze moed... >> LEES
> Nieuwsarchief

Afspraak maken

Met behulp van onderstaande knop kunt u een werkplaats of keuringsafspraak aanvragen. Wij zullen proberen de afspraak volgens uw wensen in te plannen. Mocht dit niet lukken nemen wij telefonisch contact met u op.
Gerard Geertsen Gerard Geertsen Algemeen coördinator
055 578 13 80 | info@fbs-service.nl
> Maak een afspraak
© 2020 FBS   | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Verhuurvoorwaarden | Privacy | Sitemap
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan