Slider 2
Slider 1
Slider 3
Slider 4

Bekijk alle items van RTL Transportwereld hier terug

Bekijk alle items van RTL Transportwereld hier terug 25 mei 2021
Afgelopen week is het laatste item over de FOJA Groep uitgezonden op RTL Transportwereld. In een reeks van zes items ging presentator Allard Kalff op bezoek bij de FOJA Groep en haar dochtermaatschappijen.
 
In het eerste item van RTL Transportwereld ging Allard langs bij de holding waar alles om draai, de FOJA Groep. In het tweede item kwam ContrAll aan bod. Allard en directeur van ContrAll Hans Heerema, namen een kijkje bij een innovatief tankstation dat door ContrAll is gerealiseerd. Wat komt er allemaal kijken bij de bouw van zo’n tankstation? Na ContrAll was FBS Bedrijfswagenservice aan de beurt. Allard bezocht de garage, sprak over de lange levertijden van vrachtwagens en hoe FBS hier mee omgaat en ging kijken bij de nieuwbouw van FBS.
 
Het vierde item ging over Hamer. Het verleden, heden en de toekomst kwam aan bod. Ook laat Algemeen Directeur Fons Jans een vrachtwagen zien die gebruikt wordt voor het omkleuren van tankstations. Wat maakt Hamer anders dan haar concurrenten? Dat wordt in dit item uitgelegd!
 
Bij Jans Uitzendbureau en Trainingen ging Allard samen met praktijkcoördinator Wilfred Ensing naar het NewTechPark om te kijken bij een workshop over techniek voor scholieren. Ook gingen ze op bezoek bij drie BBL leerlingen binnen de FOJA Groep worden begeleid door Wilfred.
 
Het Hamer Rally Team mocht de reeks afsluiten. Allard ging met het team mee naar een testdag. In het Hamer Rally Team komen niet alleen alle expertises van alle divisies van de FOJA Groep samen maar ook plezier, actie en familie. Ook laten we in dit item zien waarom astronaut Andre Kuipers zich aan het team heeft verbonden.
 
Alle items zijn nu terug te kijken op ons YouTubekanaal.
 
Bekijk hier het item van FBS:
 

Laatste projecten

Nieuwe DAF 8x2 bakwagen
Nieuwe DAF 8x2 bakwagen voor de firma Wessels Timmerwerken te RijssenOnlangs hebben wij deze DAF XF.530 FAX 8x2 met Hiab X-HiPro 1058E-8 autolaadkraan inclusief JIB150X6 mogen af leveren aan Wessels Timmerwerken.De wagen is voorzien van div... >> LEES
Hiab Multilift Skiploader Futura 12
Hiab Multilift Skiploader Futura 12 op Renault D19 Wide P4x2 380E6 (19 ton) voor Renault NederlandIn opdracht van Renault Nederland te Beesd hebben wij, op de toegeleverde Renault D19 Wide P4x2 380E6, een Hiab Multilift Skiploader FTR12 systee... >> LEES
Nieuwe Scania R500B8x2*6NB trekker met Hiab X-HiPro1058E-8 autolaadkraan met JIB150x6
Onlangs hebben wij deze Scania R500B8x2*6NB trekker met Hiab X-HiPro1058E-8 autolaadkraan met JIB150x6 mogen afleveren aan ITM Maters. Het maximale bereik van de kraan inclusief JIB is 31,7 meter.De wagen is voorzien van een JOST schuifschotel,... >> LEES
> PROJECTARCHIEF

Laatste nieuws

Op 21 januari 2021 maakten we bekend dat FBS Opbouw & Hydrauliek, door toename van de... >> LEES
Afgelopen week is het laatste item over de FOJA Groep uitgezonden op RTL Transportwereld.... >> LEES
Afgelopen zondag waren wij te zien in het programma RTL Transportwereld! In een r... >> LEES
> Nieuwsarchief

Afspraak maken

Met behulp van onderstaande knop kunt u een werkplaats of keuringsafspraak aanvragen. Wij zullen proberen de afspraak volgens uw wensen in te plannen. Mocht dit niet lukken nemen wij telefonisch contact met u op.
Gerard Geertsen Gerard Geertsen Algemeen coördinator
055 578 13 80 | info@fbs-service.nl
> Maak een afspraak
© 2020 FBS   | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Verhuurvoorwaarden | Privacy | Sitemap
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan