DAF XF.480 FTN (NGD) 6×2 trekker

Nieuwe DAF trekker voor de firma Kisjes Transport & Verhuur te Apeldoorn

Vandaag hebben wij deze DAF XF.480 FTN (NGD) 6×2 trekker met Hiab X-HiPro658EP-6 autolaadkraan mogen af leveren aan de firma Kisjes Transport & Verhuur te Apeldoorn. Het maximale bereik van de kraan is 17 meter. Los meegeleverd is een 2x uitschuifbare glasjib, waardoor het bereik nog eens ca. 6,2 meter meer wordt.

De wagen is voorzien van een JOST schuifschotel, een 40mm vangmuilkoppeling achterin het chassis alsmede een afzetbare laadvloer, welke voorzien is van diverse rongpotten, rongpotrijen en sjorogen.

Onder het randprofiel zitten een 4-tal RVS gereedschapskisten, waarbij onder de kist welke links tussen as 2 en 3 zit een stempelplaat van 1000x1000x40mm zit opgeborgen.

Verder is de wagen uitgerust met 2 RVS kisten waarvan 1 met 2 uitschuiflades, kettingbakken aan de achterste steunpoten, RVS uitschuifbare kisten tussen het tandemstel, 4 RVS stempelrekken, een RVS lichtbak voorzien van ronde LED verlichting, LED zijmarkeringslampen in het randprofiel, aluminium afdekplaten en spatschermen in kleur gespoten, diverse werklampen en breedtemarkeringsborden. Een 2-delige ladder is  rechtsvoor bij de kraan op te bergen.

Wij wensen de firma Kisjes heel veel veilige kilometers en kraanuren toe met deze nieuwe aanwinst!

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project
Scania R530B8x4*4NA

Scania R530B8x4*4NA met 30 tons haakarmsysteem voor OOSTT te Rijssen

Nieuws

Vandaag maakt RTL Transportwereld opnamen voor een item over een nieuw soort zonnepanelen voor vrachtwagens en busjes die wij sinds kort exclusief monteren. De panelen zijn bijzonder omdat ze ongekend flexibel en slagvast zijn, een hoge opbrengst hebben en houden en 25 jaar meegaan.

Project

DAF XF.480 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 558EP-6 (+ 1 extra mechanisch deel) autolaadkraan voor Kisjes Transport & Verhuur.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006