De FOJA Groep behaalt CO2 bewust certificaat

Op vrijdag 29 september heeft de FOJA Groep de officiële certificering ontvangen voor niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een instrument waarmee organisaties hun CO2 voetafdruk kunnen verkleinen en zo tegelijkertijd minder kosten maken binnen bedrijfsvoering, projecten en in de keten.

De FOJA Groep wil bijdragen aan een goede toekomst voor haar medewerkers, klanten en de wereld door veilige, duurzame, betrouwbare en betaalbare technische installaties te leveren. Ook in onze eigen bedrijfsvoering speelt duurzaamheid een belangrijke rol. De afgelopen jaren hebben wij, met onze dochterondernemingen, Hamer, FBS, en ContrAll diverse energiebesparende maatregelen genomen en in september 2023 is dat bekroond met het CO2-Prestatieladder niveau 3 certificaat. Het certificaat werd op vrijdag 30 september door Wesley Kemp van EBN Certification overhandigd aan Fons Jans, directeur/eigenaar van de FOJA Groep.

Het CO2-Prestatieladder certificaat
De CO2-Prestatieladder van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) is een instrument dat ondernemingen helpt bij het inzichtelijk maken en reduceren van CO2 door middel van een managementsysteem. De COPrestatieladder niveau 3 geeft ons jaar op jaar inzicht in CO2 -uitstoot en zorgt voor concreet beleid om reducties te realiseren.

Klik hier voor meer informatie, het COrapport 2022, de CO footprint 2021 en het certificaat.

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project

Nieuw en direct uit voorraad leverbaar; Euro-6 voertuigen met portaalarmsysteem!

Project

Voorbereid op toekomstige emissieregels en zorgeloos op pad

Project

De DAF XF 530 FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 is succesvol afgeleverd aan Bouwman Cargo Solutions

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006