FBS in RTL Transportwereld

Afgelopen zondag waren wij te zien in het programma RTL Transportwereld!

In een reeks van zes items gaat presentator Allard Kalf op bezoek bij de FOJA Groep, onze moedermaatschappij en haar dochtermaatschappijen (ContrAll, Hamer, FBS en Jans). Inmiddels zijn er drie items uitgezonden (FOJA, ContrAll en FBS) en is zondag het item van zustermaatschappij Hamer aan de beurt. De reeks wordt afgesloten met Jans Uitzendbureau en het Hamer Rally Team.

Heb je het programma gemist? Aanstaande zaterdag (17.00 uur op RTL7) wordt het hele programma herhaalt. Klik hier om ons item of de andere twee items terug te kijken.

Wilt u meer weten over dit artikel?

Pieter Zeilstra

Pieter Zeilstra

Manager FBS Bedrijfswagenservice

Nieuws van FBS

Project
Van Hoof Transport

DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken

Nieuws

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen… FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro.

Nieuws

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006