Hiab X-HiPro 477E-7 + JIB75X-4 op DAF CF.480 FTN 6×2

Hiab X-HiPro 477E-7 + JIB75X-4 op DAF CF.480 FTN 6×2 voor Transporten Veens Herveld

In opdracht van Hiab Benelux B.V. hebben wij, voor de firma Veens-Herveld Transporten B.V. te Andelst, een Hiab X-HiPro 477E-7 met JIB75X-4 autolaadkraan opgebouwd op een DAF CF.480 FTN 6×2.

De trekker is voorzien van een JOST schuifschotel en een speciaal door Hiab ontwikkelende onderbouwkoppeling constructie voor een VBG 57.5mm vangmuil.

Aan de bijrijderszijde is ruimte gemaakt voor een RVS kist met 2 lades en een RVS opstap over de luchtketels. Aan de bestuurderszijde is een RVS kist met 2 deuren gemonteerd, achter één van de deuren zitten een 2-tal lades.

De achterzijde is afgewerkt met een RVS lichtbakplaat, voorzien van LED werk- en flitslampen.

De trekker is tevens voorzien van 4 bevestigingspunten voor de bestaande afzetbak van de klant.

Wij bedanken Hiab voor deze opdracht en wensen de firma Veens-Herveld Transporten B.V. heel veel veilige kilometers en kraanuren toe.

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project
Van Hoof Transport

DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken

Nieuws

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen… FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro.

Nieuws

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006