Iveco Daily bakwagen met Dhollandia laadklep

Iveco Daily bakwagen met Dhollandia laadklep voor Schrijver recycling uit Apeldoorn

De auto is in de huisstijl van Schrijver gespoten en voorzien van nieuwe reclame. Schrijver is sinds 1983 gevestigd aan de Vlijtseweg 212 te Apeldoorn.
Ze houden zich bezig met het recyclen van o.a. ijzer, papier, metalen en plastic.

Schrijver is bezig het wagenpark te vernieuwen en zijn begonnen met deze Iveco! Verder hebben zij een nieuwe vrachtwagen in bestelling staan waar FBS Opbouw & Hydrauliekservice een haakarm op gaat bouwen. Hiervoor was het nodig om de complete container vloot van schrijver aan te passen. Het aanpassen van de containers is inmiddels bijna afgerond.

De nieuwe vrachtwagen wordt waarschijnlijk voor het eind van dit jaar afgeleverd.

Wij wensen Schrijver veel plezier en veilige kilometers toe met deze Iveco Daily Bakwagen!

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project
Van Hoof Transport

DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken

Nieuws

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen… FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro.

Nieuws

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006