Klanten FBS scoren een 1e en 2e plek op Lift ’n Load 2022

Al 6 jaar lang wordt jaarlijks de Lift ’n Load Autolaadkranenmeeting georganiseerd. Afgelopen weekend op 17 en 18 september was het evenement bij Versteijnen Trucks in Gilze.

Het was weer een geweldig evenement met ruim 150 laadkranen en veel publiek zoals je in bijgaande aftermovie kunt zien.

De 1ste en 2e publieksprijs gingen naar trucks die door FBS zijn opgebouwd!

Wij feliciteren Ronald van de Linden van Bordbusters B.V. met zijn eerste plaats en Luuk Maters van Itmmaters Huissen met zijn tweede plaats (en zelf zijn we natuurlijk ook best trots op deze erkenning). Leuk weetje is dat beide bedrijven gevestigd zijn in Huissen!

Wilt u meer weten over dit artikel?

Jan van der Weerd

Jan van der Weerd

Manager Service

Nieuws van FBS

Project
Van Hoof Transport

DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken

Nieuws

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen… FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro.

Nieuws

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006