NIEUW: FBS dealer Green Energy Mobile Solar

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen…

FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro. Deze Deense firma heeft, speciaal voor de transportindustrie, een nieuw soort flexibele zonnecel ontworpen die zeer sterk en flexibel is, een uitmuntende opbrengst heeft en zelfs blijft werken als er bijvoorbeeld een gat in komt.

Naast zonnecellen levert FBS ook de bijbehorende omvormers, laadcontrollers en Powerstations en verzorgt de vakkundige montage.

Alle producten kunnen in diverse configuraties/wattages geleverd worden.

FBS levert en monteert de producten van Green Energy mipv.pro en is op dit moment de enige gecertificeerde dealer in Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
FBS Bedrijfswagenservice, Jan van der Weerd Hogekampweg 10
7316 MS Apeldoorn telefoon, telefoon 055 578 13 80 (optie 1), e-mail opbouw@fbs-service.nl

Wilt u meer weten over dit artikel?

Jan van der Weerd

Jan van der Weerd

Manager Service

Nieuws van FBS

Project

De DAF XD.450 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 408E-6 autolaadkraan, gebouwd en op voorraad bij FBS, is succesvol verkocht aan Kisjes Transport & Verhuur in Apeldoorn.

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006