NIEUW: FBS dealer Green Energy Mobile Solar

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen…

FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro. Deze Deense firma heeft, speciaal voor de transportindustrie, een nieuw soort flexibele zonnecel ontworpen die zeer sterk en flexibel is, een uitmuntende opbrengst heeft en zelfs blijft werken als er bijvoorbeeld een gat in komt.

Naast zonnecellen levert FBS ook de bijbehorende omvormers, laadcontrollers en Powerstations en verzorgt de vakkundige montage.

Alle producten kunnen in diverse configuraties/wattages geleverd worden.

FBS levert en monteert de producten van Green Energy mipv.pro en is op dit moment de enige gecertificeerde dealer in Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
FBS Bedrijfswagenservice, Jan van der Weerd Hogekampweg 10
7316 MS Apeldoorn telefoon, telefoon 055 578 13 80 (optie 1), e-mail opbouw@fbs-service.nl

Wilt u meer weten over dit artikel?

Jan van der Weerd

Jan van der Weerd

Manager Service

Nieuws van FBS

Project

DAF XF 480 FTN 6x2 trekker, uitgerust met een HIAB X-HiPro 638E-6 kraan en een afzetbare laadbak voor Sankoo Machineverkoop, verhuur en service.

Project

Een tijdje geleden hebben wij een prachtige DAF XF 480 FAN (NGD) bakwagen met HIAB X-HiPro 558EP-6 en open laadbak afgeleverd aan Willem op Wielen!

Project

Installatie van een complete hydrauliekset op een Volvo FM Electric, inclusief een passende pomp voor op de PTO, een 200-liter aluminium tank, en alle andere componenten van de kit, zoals ventielen, filters, hydrauliekslangen en cabinebediening.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006