NIEUW: FBS dealer Green Energy Mobile Solar

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen…

FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro. Deze Deense firma heeft, speciaal voor de transportindustrie, een nieuw soort flexibele zonnecel ontworpen die zeer sterk en flexibel is, een uitmuntende opbrengst heeft en zelfs blijft werken als er bijvoorbeeld een gat in komt.

Naast zonnecellen levert FBS ook de bijbehorende omvormers, laadcontrollers en Powerstations en verzorgt de vakkundige montage.

Alle producten kunnen in diverse configuraties/wattages geleverd worden.

FBS levert en monteert de producten van Green Energy mipv.pro en is op dit moment de enige gecertificeerde dealer in Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
FBS Bedrijfswagenservice, Jan van der Weerd Hogekampweg 10
7316 MS Apeldoorn telefoon, telefoon 055 578 13 80 (optie 1), e-mail opbouw@fbs-service.nl

Wilt u meer weten over dit artikel?

Jan van der Weerd

Jan van der Weerd

Manager Service

Nieuws van FBS

Project
Van Hoof Transport

DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken

Nieuws

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

Project
DAF XF.480 FAN 6x2 (NGD)

Scania B6x2*4NB met Hiab X-HiPro 638E-8 autolaadkraan inclusief JIB150x6 en TC-2L lier voor Blacon te Heinenoord.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006