Nieuwe DAF 6x bakwagen met Hiab X-HiPro 558EP-6 (+ 1 extra mechanisch deel)

Nieuwe DAF 6x bakwagen voor de firma Kisjes Transport & Verhuur te Apeldoorn

Onlangs hebben wij deze DAF XF.480 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 558EP-6 (+ 1 extra mechanisch deel) autolaadkraan mogen af leveren aan Kisjes Transport & Verhuur.

De wagen is voorzien van diverse RVS gereedschapskisten met uitschuiflades links en rechts voor het asstel. Bovenop het kopschot een RVS ladderbak met verlengde zijdeuren waarachter de rongen opgeborgen kunnen worden, en bovenop de opbergvoorziening voor de evenaar van de klant. Achter, onder het chassis door, zit een speciale RVS ‘tunnelkist’ voor stophout.

Voor de rest is de wagen afgewerkt met RVS geborstelde zijskirt, een uittrekbaar trapje om op de laadbak te komen en ronde LED achterlichten.

De laadbak is voorzien van een 5-tal rongpotstraten, diverse rongpoten, sjorogen, twistlocks en achterin het ponton is ruimte gecreëerd voor het insteken van een pallethaak.

Wij wensen de firma Kisjes heel veel veilige kilometers en kraanuren toe met deze nieuwe aanwinst!

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project
Scania R530B8x4*4NA

Scania R530B8x4*4NA met 30 tons haakarmsysteem voor OOSTT te Rijssen

Project

DAF XF.480 FTN (NGD) 6x2 trekker met Hiab X-HiPro658EP-6 autolaadkraan voor Kisjes Transport & Verhuur.

Nieuws

Vandaag maakt RTL Transportwereld opnamen voor een item over een nieuw soort zonnepanelen voor vrachtwagens en busjes die wij sinds kort exclusief monteren. De panelen zijn bijzonder omdat ze ongekend flexibel en slagvast zijn, een hoge opbrengst hebben en houden en 25 jaar meegaan.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006