Nieuwe DAF 6x bakwagen met Hiab X-HiPro 558EP-6 (+ 1 extra mechanisch deel)

Nieuwe DAF 6x bakwagen voor de firma Kisjes Transport & Verhuur te Apeldoorn

Onlangs hebben wij deze DAF XF.480 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 558EP-6 (+ 1 extra mechanisch deel) autolaadkraan mogen af leveren aan Kisjes Transport & Verhuur.

De wagen is voorzien van diverse RVS gereedschapskisten met uitschuiflades links en rechts voor het asstel. Bovenop het kopschot een RVS ladderbak met verlengde zijdeuren waarachter de rongen opgeborgen kunnen worden, en bovenop de opbergvoorziening voor de evenaar van de klant. Achter, onder het chassis door, zit een speciale RVS ‘tunnelkist’ voor stophout.

Voor de rest is de wagen afgewerkt met RVS geborstelde zijskirt, een uittrekbaar trapje om op de laadbak te komen en ronde LED achterlichten.

De laadbak is voorzien van een 5-tal rongpotstraten, diverse rongpoten, sjorogen, twistlocks en achterin het ponton is ruimte gecreëerd voor het insteken van een pallethaak.

Wij wensen de firma Kisjes heel veel veilige kilometers en kraanuren toe met deze nieuwe aanwinst!

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

Nieuws

Op vrijdag 30 september heeft de FOJA Groep de officiële certificering ontvangen voor niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een instrument waarmee organisaties hun CO2 voetafdruk kunnen verkleinen en zo tegelijkertijd minder kosten maken binnen bedrijfsvoering, projecten en in de keten.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006