DAF XF530 FAS 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 558EP-6

Onlangs hebben we aan Transportbedrijf Muilwijk & Zn. te Leerbroek deze DAF XF530 FAS 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 558EP-6 afgeleverd.

De wagen is voorzien van een uitneembare uitschuiftafel waardoor de vrachtwagen zonder deze tafel precies 10 meter is en dus zonder speciale ontheffingen alle speciale zones in mag.
De laadbak, zonder tafel, is 6 meter maar kan, met de tafel er in, verlengt worden tot 7 meter. In de achterbalk van de uitschuifbare tafel zijn voor de veiligheid van de medeweggebruikers ook alle achter, rem- en knipperlichten aangebracht.

In de laadbak zijn een 3-tal rongstraten gemonteerd en de nodige 8 tons sjorogen die ook gebruikt kunnen worden bij overstekende breedteladingen. De stalen delen van de laadvloer zijn afgewerkt met een antislip laag voor de veiligheid van de chauffeur.
De wagen is voorzien van diverse RVS kisten met uitschuiflades onder de laadvloer, een RVS kist bovenop het kopschot (t.b.v. een 2-delige ladder en 8/5 tons van der Blij evenaar) en achter de verlengde deuren van de kopschotkist zit opbergruimte voor de rongen.
Onder de grote kist aan bestuurderszijde zit een stempelplaat van 1000x1000x40mm opgeborgen die bij het kranen onder 1 van de steunpoten gelegd kan worden om de steunpootdruk van deze poot over een groter oppervlak te verdelen.
Alle RVS kisten, lichtbakplaten, zijskirts en spatschermen zijn geborsteld RVS om de wagen een superfraaie uitstraling te geven.

Wij wensen de firma Muilwijk & Zn. heel veel veilige kilometers en kraanuren toe met deze nieuwe aanwinst.

Link naar de website van de firma van Muilwijk www.muilwijktransport.nl

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project

De DAF XD.450 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 408E-6 autolaadkraan, gebouwd en op voorraad bij FBS, is succesvol verkocht aan Kisjes Transport & Verhuur in Apeldoorn.

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006