Nieuwe DAF 8×2 bakwagen met X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier

Nieuwe DAF 8×2 bakwagen voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken

Onlangs hebben aan de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken deze DAF CF FAX 8×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier afgeleverd. Er zijn handdelen en een glaswaaier meegeleverd welke in de JIB passen.

De totale lengte van de wagen is 9,99 meter en met het totale gewicht onder de 30 ton mag de klant in alle stedelijke gebieden komen om werkzaamheden uit te voeren. Om toch langere ladingen te kunnen vervoeren, zoals bijvoorbeeld een 20ft zeecontainer, is de wagen uitgerust met een hydraulische schuiftafel, welke te bedienen is d.m.v. de afstandsbediening van de kraan.

Onder de cabine is links en rechts van het chassis een extra steunpoot gemonteerd die voor meer stabiliteit zorgt voor de cabine bij het kranen.

In de laadbak zijn een 4-tal rongstraten gemonteerd en verder de nodige 8 tons sjorogen welke ook gebruikt kunnen worden bij overstekende lading. De stalen delen van de laadvloer zijn afgewerkt met een antislip laag, dit voor de veiligheid van de chauffeur.

De wagen is voorzien van diverse RVS kisten met uitschuiflades onder de laadvloer, een RVS kist bovenop het kopschot, t.b.v. een 2-delige ladder en 12 tons evenaar, en met achter de verlengde deuren van de kopschotkist opbergruimte voor de rongen.

Onder de kraanarm is een op maat gemaakte olietank gemonteerd zodat er aan de buitenzijde ruimte ontstond voor een RVS kist t.b.v. de glaszuiger van de klant.

Alle RVS kisten, watertank, lichtbakplaten, zijskirts en spatschermen zijn geborsteld om de wagen een super fraaie uitstraling te geven.

Naast de standaard meegeleverde kunststof stempelplaten voor de steunpoten van de autolaadkraan, hebben wij een speciaal aluminium stempelschot, welke een draagvermogen van 24.0000kg heeft, meegeleverd welke tegen het kopschot opgeborgen kan worden.

Wij wensen de firma van Hooft en chauffeur Hans, heel veel veilige kilometers en kraanuren toe met de nieuwe vrachtwagen!

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project

De DAF XD.450 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 408E-6 autolaadkraan, gebouwd en op voorraad bij FBS, is succesvol verkocht aan Kisjes Transport & Verhuur in Apeldoorn.

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006