Nieuwe DAF 8×2 bakwagen voor de firma van Beck Logistics te Nijmegen

Onlangs hebben we aan Beck Logistics te Nijmegen deze DAF CF FAX 8×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Er is een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

De totale lengte van de laadvloer is 6,33 meter en is voorzien van acht twistlock punten voor vastzetten van één 20ft container of twee stuks 10ft container. Verder zijn er per zijde twee verbredingssteunen aangebracht voor het opsluiten van breedtelading.

In de laadbak zijn een 3-tal rongstraten gemonteerd en verder de nodige 8 tons sjorogen welke ook gebruikt kunnen worden bij overstekende lading. De stalen delen van de laadvloer zijn afgewerkt met een antislip laag, dit voor de veiligheid van de chauffeur.

De wagen is voorzien van diverse RVS kisten met uitschuiflades onder de laadvloer, een RVS kist boven op het kopschot, t.b.v. een 2-delige ladder en evenaar van de klant, en, met achter de verlengde deuren van de kopschotkist, opbergruimte voor de rongen.

Onder de kraanarm is een op maat gemaakte olietank gemonteerd zodat er aan de buitenzijde ruimte ontstond voor een RVS kist t.b.v. harpen en D-sluitingen.

Alle RVS kisten, lichtbakplaten, zijskirts en spatschermen zijn geborsteld om de wagen een super fraaie uitstraling te geven. Voor het kopschot is nog een opbergruimte gecreëerd voor een extra grote stempelplaat van 1000x1000x40m. Voor onder de cabine is links en rechts van het chassis een extra steunpoot gemonteerd die voor meer stabiliteit zorgen bij het kranen voor de cabine. De auto zal uiteindelijk nog voorzien worden van een Wierda accupakket.

Wij wensen de firma Beck, en vooral de chauffeur Frank, heel veel veilige kilometers en kraanuren toe met de nieuwe vrachtwagen!

Vragen over het voertuig?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Nieuws

Op vrijdag 30 september heeft de FOJA Groep de officiële certificering ontvangen voor niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een instrument waarmee organisaties hun CO2 voetafdruk kunnen verkleinen en zo tegelijkertijd minder kosten maken binnen bedrijfsvoering, projecten en in de keten.

Project

Te koop/Te huur: DAF XF.480 FTN (bouwjaar 2018) met Hiab X-HiPro 418EP-5

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006