Nieuwe DAF 8×2 bakwagen

Nieuwe DAF 8×2 bakwagen voor de firma Wessels Timmerwerken te Rijssen.

Onlangs hebben wij deze DAF XF.530 FAX 8×2 met Hiab X-HiPro 1058E-8 autolaadkraan inclusief JIB150X6 mogen af leveren aan Wessels Timmerwerken.

De wagen is voorzien van diverse RVS gereedschapskisten met uitschuiflades voor het asstel, een RVS ladderkist bovenop het kopschot, een RVS harpenkist onder de kraanarm en achter is er een RVS ‘tunnelkist’ gemonteerd voor het stophout. Voor de tank en demper is een RVS afdekplaat gemonteerd, welke net als alle kisten en spatschermen gespoten zijn in de huiskleur van de firma Wessels.

Ook zijn er in de laadbak diverse rongpotten en sjorogen aangebracht en is de wagen voorzien van twistlocks t.b.v. een 20ft container.

Wij wensen de firma Wessels Timmerwerken heel veel veilige kilometers en kraanuren toe met deze nieuwe aanwinst.

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project
Van Hoof Transport

DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken

Nieuws

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen… FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro.

Nieuws

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006