Nieuwe DAF 8×2 bakwagen

Nieuwe DAF 8×2 bakwagen voor de firma Wessels Timmerwerken te Rijssen.

Onlangs hebben wij deze DAF XF.530 FAX 8×2 met Hiab X-HiPro 1058E-8 autolaadkraan inclusief JIB150X6 mogen af leveren aan Wessels Timmerwerken.

De wagen is voorzien van diverse RVS gereedschapskisten met uitschuiflades voor het asstel, een RVS ladderkist bovenop het kopschot, een RVS harpenkist onder de kraanarm en achter is er een RVS ‘tunnelkist’ gemonteerd voor het stophout. Voor de tank en demper is een RVS afdekplaat gemonteerd, welke net als alle kisten en spatschermen gespoten zijn in de huiskleur van de firma Wessels.

Ook zijn er in de laadbak diverse rongpotten en sjorogen aangebracht en is de wagen voorzien van twistlocks t.b.v. een 20ft container.

Wij wensen de firma Wessels Timmerwerken heel veel veilige kilometers en kraanuren toe met deze nieuwe aanwinst.

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project

De DAF XD.450 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 408E-6 autolaadkraan, gebouwd en op voorraad bij FBS, is succesvol verkocht aan Kisjes Transport & Verhuur in Apeldoorn.

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006