Nieuwe DAF XD.450 (Sleeper Cabine) 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6 voor Kisjes Transport & Verhuur

De DAF XD.450 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 408E-6 autolaadkraan, gebouwd bij FBS, is succesvol verkocht aan Kisjes Transport & Verhuur in Apeldoorn.

De vrachtwagen is uitgerust met RVS-gereedschapskisten met uitschuiflades aan beide zijden, zowel voor als tussen het asstel. Op het kopschot bevindt zich een RVS ladderbak met verlengde zijdeuren, waarachter de rongen zijn opgeborgen. Onder het chassis aan de achterzijde is een speciale RVS ’tunnelkist’ geplaatst voor stophout en andere benodigdheden.

Verder is de wagen voorzien van RVS geborstelde zijskirts, een uitschuifbaar trapje om gemakkelijk op de laadbak te komen, 4 stempelplaten van 600x600x60 mm en 1 extra grote plaat van 1000x1000x40 mm.

In de laadbak zitten drie rongpotstraten, diverse rongpoten, verschillende sjorogen (geschikt voor breedtelading) en twistlocks. Ook zijn diverse opsteekrongen, korte rongen, uitneembare twistlock hamers, een 2-delige ladder en natuurlijk het Hiab kraanboek meegeleverd.

Wij wensen Kisjes Transport & Verhuur veel veilig kilometers en kraanuren toe!

 

Vragen over het voertuig?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project

Installatie van een complete hydrauliekset op een Volvo FM Electric, inclusief een passende pomp voor op de PTO, een 200-liter aluminium tank, en alle andere componenten van de kit, zoals ventielen, filters, hydrauliekslangen en cabinebediening.

Project

DAF XD 410 FA NGD met Multilift Futura FTR12 (12-tons portaalsystemen)

Project

Nieuw en direct uit voorraad leverbaar; Euro-6 voertuigen met portaalarmsysteem!

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006