Nieuwe DAF XD.450 (Sleeper Cabine) 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6 voor Kisjes Transport & Verhuur

De DAF XD.450 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 408E-6 autolaadkraan, gebouwd bij FBS, is succesvol verkocht aan Kisjes Transport & Verhuur in Apeldoorn.

De vrachtwagen is uitgerust met RVS-gereedschapskisten met uitschuiflades aan beide zijden, zowel voor als tussen het asstel. Op het kopschot bevindt zich een RVS ladderbak met verlengde zijdeuren, waarachter de rongen zijn opgeborgen. Onder het chassis aan de achterzijde is een speciale RVS ’tunnelkist’ geplaatst voor stophout en andere benodigdheden.

Verder is de wagen voorzien van RVS geborstelde zijskirts, een uitschuifbaar trapje om gemakkelijk op de laadbak te komen, 4 stempelplaten van 600x600x60 mm en 1 extra grote plaat van 1000x1000x40 mm.

In de laadbak zitten drie rongpotstraten, diverse rongpoten, verschillende sjorogen (geschikt voor breedtelading) en twistlocks. Ook zijn diverse opsteekrongen, korte rongen, uitneembare twistlock hamers, een 2-delige ladder en natuurlijk het Hiab kraanboek meegeleverd.

Wij wensen Kisjes Transport & Verhuur veel veilig kilometers en kraanuren toe!

 

Vragen over het voertuig?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

Nieuws

Op vrijdag 30 september heeft de FOJA Groep de officiële certificering ontvangen voor niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een instrument waarmee organisaties hun CO2 voetafdruk kunnen verkleinen en zo tegelijkertijd minder kosten maken binnen bedrijfsvoering, projecten en in de keten.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006