Nieuwe DAF XF.430 (New Generation) FA 4×2 hoogwerker/mobiele werkplaats voor Hamer

Voor onze zustermaatschappij Hamer te Apeldoorn hebben wij wederom een hoogwerker/mobiele werkplaats ontworpen en gemonteerd op een DAF XF.430 (NGD) FA 4×2. Achter de gesloten opbouw staat een Effer 175 .2 4S autolaadkraan welke voorzien is van een manbak. Zonder de manbak is de kraan ook inzetbaar voor het lichtere laad- en loswerk op locatie.

De gesloten laadbak is voorzien van diverse toegangsdeuren welke uitkomen in een volledig uitgeruste werkplaats. Vanuit de werkplaats kan men op het verlaagde dak komen om vanaf daar in de manbak te kunnen stappen of om vanaf daar veilig onder luifels van tankstation te kunnen werken.

Onder de gesloten opbouw zijn diverse geborstelde RVS kisten met en zonder schuiflades gemonteerd. Achter, onder de kraan zitten aan weerszijde RVS gaasboxen t.b.v. stophout en/of verkeerspionnen.

Wij wensen chauffeur Wesley Westrik veel veilige kilometers en kraanuren toe met deze nieuwste DAF voor het Hamer wagenpark.

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project

De DAF XD.450 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 408E-6 autolaadkraan, gebouwd en op voorraad bij FBS, is succesvol verkocht aan Kisjes Transport & Verhuur in Apeldoorn.

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006