Nieuwe DAF XF.430 (New Generation) FA 4×2 hoogwerker/mobiele werkplaats voor Hamer

Voor onze zustermaatschappij Hamer te Apeldoorn hebben wij wederom een hoogwerker/mobiele werkplaats ontworpen en gemonteerd op een DAF XF.430 (NGD) FA 4×2. Achter de gesloten opbouw staat een Effer 175 .2 4S autolaadkraan welke voorzien is van een manbak. Zonder de manbak is de kraan ook inzetbaar voor het lichtere laad- en loswerk op locatie.

De gesloten laadbak is voorzien van diverse toegangsdeuren welke uitkomen in een volledig uitgeruste werkplaats. Vanuit de werkplaats kan men op het verlaagde dak komen om vanaf daar in de manbak te kunnen stappen of om vanaf daar veilig onder luifels van tankstation te kunnen werken.

Onder de gesloten opbouw zijn diverse geborstelde RVS kisten met en zonder schuiflades gemonteerd. Achter, onder de kraan zitten aan weerszijde RVS gaasboxen t.b.v. stophout en/of verkeerspionnen.

Wij wensen chauffeur Wesley Westrik veel veilige kilometers en kraanuren toe met deze nieuwste DAF voor het Hamer wagenpark.

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project

Te koop/Te huur: DAF XF.480 FTN (bouwjaar 2018) met Hiab X-HiPro 418EP-5

Project
DAF LF.290 FA 19T

Wij hebben deze gloednieuwe DAF LF.290 FA 19T met Hiab X-HiDuo 108B-2 autolaadkraan te koop. De prijs is op aanvraag.

Project
Nieuwe DAF XG.480 FAN

Onlangs hebben wij deze DAF XG.480 FAN (New Generation) bakwagen met Hiab X-HiPro 548E-6 autolaadkraan mogen af leveren aan onze zustermaatschappij Hamer.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006