Nieuwe DAF XF 530 FAX 8×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 voor Bouwman Cargo Solutions

Onlangs hebben we aan Bouwman Cargo Solutions te Harderwijk een DAF XF 530 FAX 8×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 afgeleverd inclusief open laadbak.

De open laadbak is voorzien van twistlocks (op maat geschikt voor één 20ft container), diverse rongpotstraten en de nodige 8 tons sjorogen.

De wagen is aan de voorzijde voorzien van een steunpootset onder de cabine voor capaciteitsverhoging voor het voertuig en aan de achterzijde is een constructie gemaakt t.b.v. de heftruck die mee moet.

Achter de kraan bevindt zich het kopschot waarin ruimte is voor het opbergen van verlenglepels van de heftruck en het opbergen van rongen. Op dit kopschot is een RVS ladderbak gemonteerd met hierop evenaarsteunen voor het meenemen van een evenaar.

Voor de aanhangwagenkoppeling is gekozen voor een 40mm Ringfederkoppeling gemonteerd in het chassis plus een 50mm VBG onderbouwvangmuil.

De opbouw is voorzien van diverse RVS-kisten (vervaardigd van geborsteld plaatmateriaal):

  • Onder de laadvloer achter de 2e vooras, tussen as 2 en 3 kisten voorzien van lades in standaard en zware uitvoeringen.
  • Voor de olietank een kist ten behoeve van harpsluitingen.
  • Verder aan weerszijde tussen de assen van het achterste tandemstel uittrekbare assenkisten, geschikt voor het opbergen van zware kettingen.

Wij bedanken dhr. Mulder voor de opdracht en wensen de firma Bouwman, met name chauffeur Richard heel veel veilige kilometers en kraanuren toe met deze schitterende vrachtwagen!

Vragen over het voertuig?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project

Nieuw en direct uit voorraad leverbaar; Euro-6 voertuigen met portaalarmsysteem!

Project

Voorbereid op toekomstige emissieregels en zorgeloos op pad

Project

De DAF XD.450 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 408E-6 autolaadkraan, gebouwd en op voorraad bij FBS, is succesvol verkocht aan Kisjes Transport & Verhuur in Apeldoorn.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006