Nieuwe DAF XG.480 FAN met Hiab X-HiPro 548E-6 autolaadkraan

Onlangs hebben wij deze DAF XG.480 FAN (New Generation) bakwagen met Hiab X-HiPro 548E-6 autolaadkraan mogen af leveren aan onze zustermaatschappij Hamer te Apeldoorn.

De wagen is, links en rechts voor het asstel, voorzien van diverse RVS gereedschapskisten met uitschuiflades. Bovenop het kopschot staat een RVS ladderbak met bovenop een opbergvoorziening voor de evenaar. Achter onder het chassis door een speciale RVS ‘tunnelkist’ voor bijvoorbeeld stophout.

Voor de rest is de wagen afgewerkt met RVS geborstelde zijskirts, een uittrekbaar trapje om op de laadbak te komen en ronde LED achterlichten. Onder een van de kisten is een opbergruimte gecreëerd voor een stempelplaat van 1000x1000x40mm.

De laadbak is voorzien van een 3-tal rongpotstraten, de nodige sjorogen, twistlocks en in het kopschot is ruimte gecreëerd voor het opbergen van de opsteekrongen. De laadbak is verder rondom voorzien van 500mm hoge geanodiseerde aluminium zijborden.

Wij wensen chauffeur Herman Balk heel veel veilige kilometers en kraanuren toe met deze nieuwe aanwinst voor zustermaatschappij Hamer.

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project

Nieuw en direct uit voorraad leverbaar; Euro-6 voertuigen met portaalarmsysteem!

Project

Voorbereid op toekomstige emissieregels en zorgeloos op pad

Project

De DAF XF 530 FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 is succesvol afgeleverd aan Bouwman Cargo Solutions

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006