Nieuwe Manager Projecten FBS

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

Per 15 januari is Michel Bloem als Manager Projecten bij FBS Opbouw & Hydrauliekservice in dienst getreden. Hij is verantwoordelijk verkoop, calculatie, planning en uitvoering van projecten op het gebied van carrosseriebouw en hydrauliek.
Met de komst van Michiel Bloem wordt de projectafdeling van FBS aanzienlijk uitgebreid en versterkt. Jan de Weerd kan zich daardoor volledig richten op de Service, Onderhoud en Reparatieafdeling van FBS.

Wij wensen Michel veel succes in zijn nieuwe baan.

Wilt u meer weten over dit artikel?

Michel Bloem

Michel Bloem

Manager Projecten

Nieuws van FBS

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

Nieuws

Op vrijdag 30 september heeft de FOJA Groep de officiële certificering ontvangen voor niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een instrument waarmee organisaties hun CO2 voetafdruk kunnen verkleinen en zo tegelijkertijd minder kosten maken binnen bedrijfsvoering, projecten en in de keten.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006