Nieuwe Scania B6x2 trekker/bakwagen

Nieuwe Scania B6x2 trekker/bakwagen voor de firma Blacon B.V. te Heineoord

Onlangs hebben wij deze Scania B6x2*4NB met Hiab X-HiPro 638E-8 autolaadkraan inclusief JIB150x6 en TC-2L lier gebouwd. De wagen is echter tijdens de bouw al verkocht aan de firma Blacon te Heinenoord.

De wagen is voorzien van RVS gereedschapskisten met uitschuiflades, RVS lichtbakplaat inclusief ronde LED achterlichten en is afgewerkt met aluminium tranenplaat spatschermen en afdekplaten welke in kleur gespoten zijn en de tranen terug geschuurd.

De wagen kan indien gewenst nog uitgevoerd worden met een afzetbare laadbak. Wij wensen de Blacon heel veel veilige kilometers en kraanuren toe met deze nieuwe aanwinst!

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra โ€˜glaswaaierโ€™ meegeleverd welke in de JIB past.

Nieuws

Op vrijdag 30 september heeft de FOJA Groep de officiรซle certificering ontvangen voor niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een instrument waarmee organisaties hun CO2 voetafdruk kunnen verkleinen en zo tegelijkertijd minder kosten maken binnen bedrijfsvoering, projecten en in de keten.

ยฉ Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006