Nieuwe Volvo trekker voor de firma Beck Logistics te Nijmegen

Onlangs hebben wij deze Volvo FH.500 6×2 trekker met Hiab X-HiPro638E-9 autolaadkraan met TC-2 lier mogen af leveren aan de firma Beck Logistics te Nijmegen.

De wagen is zowel voorzien van een JOST schuifschotel alsmede een 40mm vangmuilkoppeling. Verder is de wagen voorzien van een RVS gereedschapskist met schuiflades, weerszijde RVS assenkisten, RVS lichtbakplaat, aluminium tranenplaat spatschermen en afwerkingsplaten, extra steunpoot voor de cabine, ladder, stempelplaat 1000x1000mm, breedtemarkeringsborden, ronde LED achterlichten. Ook is er een demontabele laadbak van ca. 4 meter gemaakt, welke voorzien is van twistlocks (t.b.v. 10ft container), diverse soorten sjorogen in het randprofiel, rongpotrijen en bindgoten in het kopschot.

Wij wensen de firma Beck heel veel veilige kilometers en kraanuren toe!

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project

DAF XF 480 FTN 6x2 trekker, uitgerust met een HIAB X-HiPro 638E-6 kraan en een afzetbare laadbak voor Sankoo Machineverkoop, verhuur en service.

Project

Een tijdje geleden hebben wij een prachtige DAF XF 480 FAN (NGD) bakwagen met HIAB X-HiPro 558EP-6 en open laadbak afgeleverd aan Willem op Wielen!

Project

Installatie van een complete hydrauliekset op een Volvo FM Electric, inclusief een passende pomp voor op de PTO, een 200-liter aluminium tank, en alle andere componenten van de kit, zoals ventielen, filters, hydrauliekslangen en cabinebediening.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006