Nieuwe Volvo trekker voor de firma Beck Logistics te Nijmegen

Onlangs hebben wij deze Volvo FH.500 6×2 trekker met Hiab X-HiPro638E-9 autolaadkraan met TC-2 lier mogen af leveren aan de firma Beck Logistics te Nijmegen.

De wagen is zowel voorzien van een JOST schuifschotel alsmede een 40mm vangmuilkoppeling. Verder is de wagen voorzien van een RVS gereedschapskist met schuiflades, weerszijde RVS assenkisten, RVS lichtbakplaat, aluminium tranenplaat spatschermen en afwerkingsplaten, extra steunpoot voor de cabine, ladder, stempelplaat 1000x1000mm, breedtemarkeringsborden, ronde LED achterlichten. Ook is er een demontabele laadbak van ca. 4 meter gemaakt, welke voorzien is van twistlocks (t.b.v. 10ft container), diverse soorten sjorogen in het randprofiel, rongpotrijen en bindgoten in het kopschot.

Wij wensen de firma Beck heel veel veilige kilometers en kraanuren toe!

Wilt u meer weten over dit project?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project
Van Hoof Transport

DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken

Nieuws

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen… FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro.

Nieuws

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006