Onze werkplaats van binnen checken?

Tijdens de voertuigtechniekdagen staan onze werkplaatsdeuren wagenwijd voor je open!

Van 26 november 2022 t/m 25 februari 2023 ben je welkom in onze werkplaats. Ontdek alle voordelen van een baan in de voertuigentechniek en vraag onze specialisten de oren van het hoofd!

Wij zijn altijd op zoek naar talent!
Misschien bouw jij straks een autolaadkraan op een vrachtwagens of verricht je montage- en reparatiewerkzaamheden aan hydraulische systemen. Maar ook voor het reparatie- en montagewerk aan bedrijfswagens ben je bij ons aan het juiste adres! Kom eens langs, de koffie staat klaar en we bespreken graag de mogelijkheden.

Afspraak maken? Zo werkt het:

  1. Ga naar https://datiseengave.nl/werkplaats/8790/informatie/
  2. Klik op ‘maak een afspraak’ en meld je aan
  3. Een van onze medewerkers neemt contact met je op voor het definitief maken van je afspraak.

Ben je bij ons in de werkplaats? Scan dan de QR-code op de poster die daar hangt, zo bevestig je dat je bent geweest en maak je kans op supergave prijzen!

Wilt u meer weten over dit artikel?

Pieter Zeilstra

Pieter Zeilstra

Manager FBS Bedrijfswagenservice

Nieuws van FBS

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

Nieuws

Op vrijdag 30 september heeft de FOJA Groep de officiële certificering ontvangen voor niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een instrument waarmee organisaties hun CO2 voetafdruk kunnen verkleinen en zo tegelijkertijd minder kosten maken binnen bedrijfsvoering, projecten en in de keten.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006