Opnamen RTL Transportwereld

Vandaag maakt RTL Transportwereld opnamen voor een item over een nieuw soort zonnepanelen voor vrachtwagens en busjes die wij sinds kort exclusief monteren. De panelen zijn bijzonder omdat ze ongekend flexibel en slagvast zijn, een hoge opbrengst hebben en houden en 25 jaar meegaan. Ze werken zelfs als een deel in de schaduw ligt of (zwaar) beschadigd is. FBS installeert de panelen inclusief omvormer en inverter. Een zonne-energie systeem kan de accu en/of huishoudaccu’s van voertuigen opladen hetgeen CO2 uitstoot scheelt omdat de motor van het voertuig dat dan niet hoeft te doen. Het item zal na de zomer op RTL 7 uitgezonden worden.
Heeft u interesse in dit nieuwe zonnepaneelsysteem stuur dan een email naar opbouw@fbs-service.nl

Wilt u meer weten over dit artikel?

Jan van der Weerd

Jan van der Weerd

Manager Service

Nieuws van FBS

Project

De DAF XD.450 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 408E-6 autolaadkraan, gebouwd en op voorraad bij FBS, is succesvol verkocht aan Kisjes Transport & Verhuur in Apeldoorn.

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006