Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine en Sleeper Cabine) 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

De wagens zijn voorzien van diverse RVS gereedschapskisten met uitschuiflades links en rechts voor en tussen het asstel. Bovenop het kopschot een RVS ladderbak met verlengde zijdeuren waarachter de rongen opgeborgen zitten en bovenop kan een opbergvoorziening voor de evenaar gemaakt worden. Achter, onder het chassis door een speciale RVS ‘tunnelkist’ voor stophout, e.d. Voor de rest is de wagen afgewerkt met RVS geborstelde zijskirts, een uittrekbaar trapje om op de laadbak te komen, 4 stempelplaten van 600x600x60mm en 1 extra grote plaat van 1000x1000x40mm.
In de laadbak zitten een 3-tal rongpotstraten, diverse rongpoten, diverse sjorogen (ook geschikte voor breedtelading) en twistlocks.
Meegeleverd worden 12 opsteekrongen, 8 korte roongen, uitneembare twistlock hamers, een 2 delige ladder en natuurlijk het Hiab kraanboek.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Wietse Hennekes (06-51286473). Of kijk op Trucks.nl voor meer informatie over deze DAF.
De prijs voor deze wagens is op aanvraag.

Vragen over het voertuig?

Wietse Hennekes

Wietse Hennekes

Commercieel Medewerker Buitendienst (Verkoop)

Nieuws van FBS

Project

De DAF XD.450 FAN (New Generation) met Hiab X-HiPro 408E-6 autolaadkraan, gebouwd en op voorraad bij FBS, is succesvol verkocht aan Kisjes Transport & Verhuur in Apeldoorn.

Project

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.

Nieuws

Op vrijdag 30 september heeft de FOJA Groep de officiële certificering ontvangen voor niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een instrument waarmee organisaties hun CO2 voetafdruk kunnen verkleinen en zo tegelijkertijd minder kosten maken binnen bedrijfsvoering, projecten en in de keten.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006