FBS Opbouw & Hydrauliekservice

FBS Opbouw & Hydrauliekservice is gespecialiseerd in aanpassing van uw bedrijfsvoertuigen en opbouw en onderhoud van hydrauliek installaties. In onze werkplaats kunt u terecht voor opbouw, reparatie, onderhoud en inspectie van verschillende soorten hydraulische installaties. Wij kunnen uw voertuig geschikt maken voor vele vormen van transport. Van kipper oplegger en/of oplegger met een automatisch laad- en lossysteem (bijvoorbeeld een walking floor) tot opbouw van een Hiab autolaadkraan of een kabel- haaksysteem.

Hiab dealer

Wij zijn al vele jaren Hiab partner en bouwen Hiab autolaadkranen op nieuwe maar ook op gebruikte vrachtwagens. Veel merkimporteurs en toonaangevende dealers laten hun Hiab kranen door ons opbouwen en onderhouden.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Levering, opbouw en onderhoud Hiab-kranen, ook gebruikt
  • Levering, opbouw en onderhoud van kabel- en haaksystemen, ook gebruikt
  • Om- en opbouw van bestaande aanhangers/opleggers
  • Maatwerk projecten
  • Keuring van kranen, hoogwerkers en heftrucks

Uniek aan FBS Opbouw & Hydrauliekservice is dat we veel uit voorraad kunnen leveren. Tot en met een splinternieuwe vrachtwagen met hydraulische kraan.

Onze diensten

FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Contact opnemen met
FBS Opbouw & Hydrauliekservice?

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over carrosseriebouw, hydrauliekservice, reparatie & onderhoud of Hiab-dealer? Bel ons we helpen u graag verder. U kunt ons ook e-mailen of het contactformulier hieronder invullen. Langskomen kan natuurlijk ook. De koffie staat klaar!

FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Fluitersweg 71
7317 BJ Apeldoorn

055 578 13 80 (optie 2)
opbouw@fbs-service.nl

Nieuws

Project
Van Hoof Transport

Nieuwe DAF 8×2 bakwagen met X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier

DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken
Nieuws

NIEUW: FBS dealer Green Energy Mobile Solar

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen… FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro.
Nieuws

Nieuwe Manager Projecten FBS

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006