FBS Opbouw & Hydrauliekservice

FBS Opbouw & Hydrauliekservice is gespecialiseerd in aanpassing van uw bedrijfsvoertuigen en opbouw en onderhoud van hydrauliek installaties. In onze werkplaats kunt u terecht voor opbouw, reparatie, onderhoud en inspectie van verschillende soorten hydraulische installaties. Wij kunnen uw voertuig geschikt maken voor vele vormen van transport. Van kipper oplegger en/of oplegger met een automatisch laad- en lossysteem (bijvoorbeeld een walking floor) tot opbouw van een Hiab autolaadkraan of een kabel- haaksysteem.

Hiab dealer

Wij zijn al vele jaren Hiab partner en bouwen Hiab autolaadkranen op nieuwe maar ook op gebruikte vrachtwagens. Veel merkimporteurs en toonaangevende dealers laten hun Hiab kranen door ons opbouwen en onderhouden.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Levering, opbouw en onderhoud Hiab-kranen, ook gebruikt
  • Levering, opbouw en onderhoud van kabel- en haaksystemen, ook gebruikt
  • Om- en opbouw van bestaande aanhangers/opleggers
  • Maatwerk projecten
  • Keuring van kranen, hoogwerkers en heftrucks

Uniek aan FBS Opbouw & Hydrauliekservice is dat we veel uit voorraad kunnen leveren. Tot en met een splinternieuwe vrachtwagen met hydraulische kraan.

Onze diensten

FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Contact opnemen met
FBS Opbouw & Hydrauliekservice?

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over carrosseriebouw, hydrauliekservice, reparatie & onderhoud of Hiab-dealer? Bel ons we helpen u graag verder. U kunt ons ook e-mailen of het contactformulier hieronder invullen. Langskomen kan natuurlijk ook. De koffie staat klaar!

FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Fluitersweg 71
7317 BJ Apeldoorn

055 578 13 80 (optie 1)
info@fbs-service.nl

Nieuws

Project

Succesvolle montage van hydrauliekset op Elektrische Volvo van Liftcase

Installatie van een complete hydrauliekset op een Volvo FM Electric, inclusief een passende pomp voor op de PTO, een 200-liter aluminium tank, en alle andere componenten van de kit, zoals ventielen, filters, hydrauliekslangen en cabinebediening.
Project

Nieuw en direct uit voorraad leverbaar; Euro-6 voertuigen met portaalarmsysteem!

Nieuw en direct uit voorraad leverbaar; Euro-6 voertuigen met portaalarmsysteem!

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006