Carrosseriebouw

Wij bouwen nieuwe vrachtwagens en aanhangwagens geheel naar wens op en om volgens klantspecificatie. Als HIAB dealer zijn we gespecialiseerd in het opbouwen van:

  • Laadkranen
  • Afzetsystemen
  • Portalen
  • Haakarmsystemen
  • Kabelsystemen
  • Afzetsystemen
Carrosseriebouw
Jan van der Weerd

Afspraak maken?

Wilt u uw bedrijfsvoertuig door ons laten voorzien van een laadkraan, afzetsysteem, portaal, haakarmsysteem, kabelsysteem, afzetsysteem of bijvoorbeeld RVS kasten? Bel dan naar onderstaand telefoonnummer, stuur een e-mail of vul het afspraakformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Jan van der Weerd

Manager FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Andere diensten van FBS Opbouw & Hydrauliekserivce

Nieuws

Project
Van Hoof Transport

Nieuwe DAF 8×2 bakwagen met X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier

DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken
Nieuws

NIEUW: FBS dealer Green Energy Mobile Solar

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen… FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro.
Nieuws

Nieuwe Manager Projecten FBS

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006