Hydrauliekservice

Wij hebben alle kennis in huis om een breed skala aan hydraulische installaties te realiseren en onderhouden. Onze medewerkers worden hiervoor continue (bij)geschoold en hebben de meest recente technische kennis.

Hydrauliek keuringen

FBS Opbouw & Hydrauliekservice keurt volgens de normen van het RAI-autolaadkranen keurmerk, het RAI laad- en lossystemen keurmerk (RAI-laadklep keurmerk) en het BMWT-keurmerk voor meeneemheftrucks. Wij zijn volledig gecertificeerd om aan alle merken deze keuringen uit te voeren en we beschikken over gecertificeerde keurmeesters.

Hiab dealer

Wij zijn al vele jaren Hiab partner en bouwen HIAB autolaadkranen op nieuwe maar ook gebruikte vrachtwagens. Veel merkimporteurs en toonaangevende dealers laten hun Hiab kranen door ons opbouwen.

Hydrauliekservice
Jan van der Weerd

Afspraak maken?

Is uw opbouw of hydraulisch systeem toe aan reparatie, onderhoud en/of een keuring? Bel dan naar onderstaand telefoonnummer, stuur een e-mail of vul het afspraakformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Jan van der Weerd

Manager FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Andere diensten van FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Nieuws

Project
Scania R530B8x4*4NA

Scania R530B8x4*4NA

Scania R530B8x4*4NA met 30 tons haakarmsysteem voor OOSTT te Rijssen
Project

DAF XF.480 FTN (NGD) 6×2 trekker

DAF XF.480 FTN (NGD) 6x2 trekker met Hiab X-HiPro658EP-6 autolaadkraan voor Kisjes Transport & Verhuur.
Nieuws

Opnamen RLT Transportwereld

Vandaag maakt RTL Transportwereld opnamen voor een item over een nieuw soort zonnepanelen voor vrachtwagens en busjes die wij sinds kort exclusief monteren. De panelen zijn bijzonder omdat ze ongekend flexibel en slagvast zijn, een hoge opbrengst hebben en houden en 25 jaar meegaan.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006