Hydrauliekservice

Wij hebben alle kennis in huis om een breed skala aan hydraulische installaties te realiseren en onderhouden. Onze medewerkers worden hiervoor continue (bij)geschoold en hebben de meest recente technische kennis.

Hydrauliek keuringen

FBS Opbouw & Hydrauliekservice keurt volgens de normen van het RAI-autolaadkranen keurmerk, het RAI laad- en lossystemen keurmerk (RAI-laadklep keurmerk) en het BMWT-keurmerk voor meeneemheftrucks. Wij zijn volledig gecertificeerd om aan alle merken deze keuringen uit te voeren en we beschikken over gecertificeerde keurmeesters.

Hiab dealer

Wij zijn al vele jaren Hiab partner en bouwen HIAB autolaadkranen op nieuwe maar ook gebruikte vrachtwagens. Veel merkimporteurs en toonaangevende dealers laten hun Hiab kranen door ons opbouwen.

Hydrauliekservice
Jan van der Weerd

Afspraak maken?

Is uw opbouw of hydraulisch systeem toe aan reparatie, onderhoud en/of een keuring? Bel dan naar onderstaand telefoonnummer, stuur een e-mail of vul het afspraakformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Jan van der Weerd

Manager FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Andere diensten van FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Nieuws

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6
Project

Nieuwe DAF 8×2 bakwagen voor de firma van Beck Logistics

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.
Nieuws

De FOJA Groep behaalt CO2 bewust certificaat

Op vrijdag 30 september heeft de FOJA Groep de officiële certificering ontvangen voor niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een instrument waarmee organisaties hun CO2 voetafdruk kunnen verkleinen en zo tegelijkertijd minder kosten maken binnen bedrijfsvoering, projecten en in de keten.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006