Hydrauliekservice

Wij hebben alle kennis in huis om een breed skala aan hydraulische installaties te realiseren en onderhouden. Onze medewerkers worden hiervoor continue (bij)geschoold en hebben de meest recente technische kennis.

Hydrauliek keuringen

FBS Opbouw & Hydrauliekservice keurt volgens de normen van het RAI-autolaadkranen keurmerk, het RAI laad- en lossystemen keurmerk (RAI-laadklep keurmerk) en het BMWT-keurmerk voor meeneemheftrucks. Wij zijn volledig gecertificeerd om aan alle merken deze keuringen uit te voeren en we beschikken over gecertificeerde keurmeesters.

Hiab dealer

Wij zijn al vele jaren Hiab partner en bouwen HIAB autolaadkranen op nieuwe maar ook gebruikte vrachtwagens. Veel merkimporteurs en toonaangevende dealers laten hun Hiab kranen door ons opbouwen.

Hydrauliekservice
Jan van der Weerd

Afspraak maken?

Is uw opbouw of hydraulisch systeem toe aan reparatie, onderhoud en/of een keuring? Bel dan naar onderstaand telefoonnummer, stuur een e-mail of vul het afspraakformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Jan van der Weerd

Manager FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Andere diensten van FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Nieuws

Project
Van Hoof Transport

Nieuwe DAF 8×2 bakwagen met X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier

DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-2 lier voor de firma van Hooft Transport B.V. te Hoevelaken
Nieuws

NIEUW: FBS dealer Green Energy Mobile Solar

FBS (FOJA Bedrijfswagen Service) levert en monteert sinds kort zonnecellen op vrachtauto’s, bussen, bestelwagens, aanhangers en campers. En niet zo maar zonnecellen… FBS is dealer geworden van Green Energy mipv.pro.
Nieuws

Nieuwe Manager Projecten FBS

FBS is de afgelopen tijd flink gegroeid en als we naar de orderportefeuille kijken gaat dat nog wel even door. Daarom gaat FBS op korte termijn haar team versterken en met meerdere monteurs en meer focus in de organisatie brengen.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006