Keuringen

Ook carrosserieën en hydraulische arbeidsmiddelen moeten jaarlijks gekeurd worden zo staat in de wet. FBS Opbouw en Hydrauliekservice verricht diverse keuringen op haar locatie in Apeldoorn. Het voordeel van keuren op onze locatie is dat wij alles bij de hand hebben om eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden direct uit te voeren zodat uw bedrijfsvoertuig snel weer aan het werk kan.

Wij voeren TCVT keuringen en RAI keuringen uit. Eventueel in combinatie met onderhoud en/of de uit de keuring voortgekomen reparatiewerkzaamheden. Zodat uw voertuig zo snel mogelijk weer inzetbaar is.

U kunt bij ons terecht voor de volgende keuringen:

  • Aankoopkeuring
  • Autolaadkraan keuring
  • Heftruck keuring
  • Laadklep keuring
  • Hoogwerker keuring
  • Minigraver keuring
  • Kabel/haakarm afzetsysteem keuring
Keuringen
Jan van der Weerd

Afspraak maken?

Is uw opbouw of hydraulisch systeem toe aan reparatie, onderhoud en/of een keuring? Bel dan naar onderstaand telefoonnummer, stuur een e-mail of vul het afspraakformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op.

Jan van der Weerd

Manager FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Andere diensten van FBS Opbouw & Hydrauliekservice

Nieuws

Project
Nieuwe DAF XD.450

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6×2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6

Te koop: Nieuwe DAF XD.450 (High Sleeper Cabine) 6x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 408E-6
Project

Nieuwe DAF 8×2 bakwagen voor de firma van Beck Logistics

Onlangs hebben we aan de firma Beck Logistics B.V. deze DAF CF FAX 8x2 bakwagen met Hiab X-HiPro 1058E-8 inclusief JIB 150X6 en Titan TC-4 lier afgeleverd. Verder is er een extra ‘glaswaaier’ meegeleverd welke in de JIB past.
Nieuws

De FOJA Groep behaalt CO2 bewust certificaat

Op vrijdag 30 september heeft de FOJA Groep de officiële certificering ontvangen voor niveau 3 op de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een instrument waarmee organisaties hun CO2 voetafdruk kunnen verkleinen en zo tegelijkertijd minder kosten maken binnen bedrijfsvoering, projecten en in de keten.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006