Werken bij FBS

FBS is continu op zoek naar bekwame collega’s om het team te versterken. Kwaliteit en ontwikkeling van medewerkers staat bij ons voorop. In ons familiebedrijf heerst een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Wij zoeken doeners met een no-nonsense mentaliteit en plezier in hun werk.

Ben jij die getalenteerde, ambitieuze “bedrijfswagengek” die kan bijdragen aan de kwaliteit van onze organisatie? Kijk dan naar onderstaande vacatures en solliciteer!

Alle vacatures

Vacature Allround Eerste Monteur Bedrijfswagens

Als Allround Eerste Monteur Bedrijfswagens verricht je montage- en reparatiewerkzaamheden aan personenauto’s, busjes, vrachtwagens e.d. Daarnaast verricht je APK keuringen, airco- en banden service, alles conform werkopdracht. Tevens bouw je diverse apparatuur in voertuigen, denk aan telefoonaansluitingen, computers en geautomatiseerde systemen. Je bent flexibel, klant- en service gericht, je hebt voldoende ervaring en je bent iemand die van sleutelen houdt. Kortom; een afwisselende, uitdagende en brede functie met alle ruimte jezelf te ontwikkelen.

Allround Monteur Hydrauliek

In de functie van Allround Monteur Hydrauliek verricht verschillende montage- en reparatiewerkzaamheden en periodieke keuringen aan bijvoorbeeld een autolaadkraan, hoogwerkers, heftrucks en grondverzetmachines. Je werkgebied is breed en omvat ook werk aan elektronische apparatuur, zoals computers, sensoren geautomatiseerde systemen, e.d. Je analyseert storingen en lost deze op. Je overlegt de werkzaamheden met de Montageleider van de afdeling Hydrauliek. Ook het aansturen van één of meerdere (hulp)monteurs is voor jou geen probleem.

Vacature Eerste Autotechnicus

Als Eerste Autotechnicus verricht je montage- en reparatiewerkzaamheden aan personenauto’s, busjes, e.d. Daarnaast verricht je APK keuringen, airco- en banden service, alles conform werkopdracht. Tevens bouw je diverse apparatuur in voertuigen, denk aan telefoonaansluitingen, computers en geautomatiseerde systemen. Je bent flexibel, klant- en service gericht, je hebt voldoende ervaring en je bent iemand die van sleutelen houdt. Kortom; een afwisselende, uitdagende en brede functie met alle ruimte jezelf te ontwikkelen.

Scania R500 8x2 bakwagen

Als Hulpmonteur opbouw Hiab verreik-kranen verricht je allerhande montage- en opbouwwerkzaamheden aan autolaadkranen en verrijk-kranen. Je werkgebied is breed en veelzijdig. Veel sleutelwerk, laswerk, montagewerk, maar ook het monteren en demonteren van elektrische delen, sensoren e.d. Je werk is dus op mechanisch, hydraulisch, elektrisch en pneumatisch vlak en wij helpen je daarbij!

Maak kennis met FBS

Ons team bestaat uit ervaren bedrijfswagenmonteurs en specialisten die reparaties, keuringen, hydrauliekonderhoud en opbouw doen. Naast het onderhoud van elk merk en type (bedrijfs)wagen zijn we ook HIAB-dealer. We leveren, keuren en onderhouden HIAB-kranen, kabel- en haaksystemen. Ook beschikken we over een eigen spuiterij en een uitgebreide verhuur- en verkoopvloot bedrijfswagens.

FBS is onderdeel van de FOJA Groep. Bij de FOJA Groep werken zo’n 500 gemotiveerde technische mensen aan energiezuinige en duurzame technische installaties. De FOJA Groep zorgt voor coaching, training en onderwijs en schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan eens iets anders willen doen. We hebben ook een actieve personeelsvereniging die op zijn tijd voor ontspanning en vertier zorgt.

FBS in RTL Transportwereld

In april en mei 2021 heeft RTL Transportwereld een serie van zes items uitgezonden over de activiteiten van de FOJA Groep. Presentator Allard Kalf bezocht samen met Fons Jans, eigenaar van de FOJA Groep, ook FOJA dochter FBS Bedrijfswagenservice en FBS Opbouw & Hydrauliekservice (toen in aanbouw). Deze uitzending kan je hier bekijken:

Interesse in werken bij FBS?

Interesse in werken bij FBS?

Laat het ons weten! We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Heb je vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Pieter Zeilstra of Jan van der Weerd. Kunnen je meer vertellen over het werkzaamheden.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Sandra Reumer, Adviseur Werving & Selectie, 06 1206 1360.

© Copyright 2023 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006