Werken bij FBS

FBS is continu op zoek naar collega’s met een no-nonsense mentaliteit om het team te versterken. In ons familiebedrijf heerst een informele werksfeer met korte communicatielijnen, waar kwaliteit en ontwikkeling van medewerkers voorop staat.

Ons ervaren team van bedrijfswagenmonteurs en specialisten verzorgt reparaties, keuringen, hydrauliekonderhoud en opbouwwerk voor alle soorten en merken bedrijfsvoertuigen. Als Hiab-dealer leveren, keuren e onderhouden we ook Hiab-kranen, kabel- en haaksystemen. Ook beschikken we over een eigen spuiterij en een uitgebreide verhuur- en verkoopvloot bedrijfswagens.

FBS is onderdeel van de FOJA Groep. Bij de FOJA Groep werken zo’n 500 gemotiveerde technische mensen aan energiezuinige en duurzame technische installaties. De FOJA Groep biedt coaching, training en kansen voor carrièreontwikkeling. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die voor ontspanning en vertier zorgt.

Ben jij de bedrijfswagengek die ons team wil versterken? Bekijk de onderstaande vacatures en solliciteer!

FBS in RTL Transportwereld

In april en mei 2021 heeft RTL Transportwereld een serie van zes items uitgezonden over de activiteiten van de FOJA Groep. Presentator Allard Kalf bezocht samen met Fons Jans, eigenaar van de FOJA Groep, ook FOJA dochter FBS Bedrijfswagenservice en FBS Opbouw & Hydrauliekservice (toen in aanbouw). Deze uitzending kan je hier bekijken:

Interesse in werken bij FBS?

Interesse in werken bij FBS?

Laat het ons weten! We maken graag tijd voor een kennismaking om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Heb je vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Pieter Zeilstra of Jan van der Weerd. Kunnen je meer vertellen over het werkzaamheden.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Sandra Reumer, Adviseur Werving & Selectie, 06 1206 1360.

© Copyright 2024 FBS Service - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - KvK 08073006